קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

$(function(){setImageBanner('6810e325-fd7d-4218-9928-22bdcbdfb9ea','/dyncontent/2025/6/9/77c9f17c-d462-4dc5-bc72-b1ee33db7b9b.gif',19604,'תחברה אייטם כתבה 3',525,78,false,42970,'Image','');})

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף

מאסטר שף

מצרכים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל מאסטר שף

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום מאסטר שף

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות שמפיניון

 

הוראות הכנה:

  • מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
  • מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
  • יוצקים מעל שמן זית
  • צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

$(function(){setImageBanner('02d89756-eea2-42da-b621-e914d9e110a4','/dyncontent/2025/6/9/54eaaaf4-c3f6-4fcd-a55f-eb3a5f010e73.gif',19602,'תחבורה אייטם כתבה 1',525,78,false,42971,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה