פאד-תאי רצועות בקר מן הצומח



מותג תחליפי הבשר, עוף ודגים INSDEAT, מבית עוף הגליל, מגיש מתכון מיוחד וטעים של פאד תאי רצועות בקר מן הצומח. המנה קלה להכנה, עשירה בטעמים, צמחונית ומתאימה גם לטבעונים. נהדרת כארוחת צהריים או ערב מזינות, רק להפשיר, להקפיץ וליהנות. נבחרת המוצרים של INSDEAT כוללת 11 מוצרים טבעוניים, איכותיים וכשרים, מרכיבים טבעיים, ללא רכיבים מהונדסים גנטית, עשירים בחלבון וחלקם ללא גלוטן, המיועדים לבישול והגשה. בתיאבון!

פאד-תאי רצועות בקר מן הצומח צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-1 מנה):

1 חבילת רצועות בקר מן הצומח של INSTEAD  (160 גרם)
1/4 חבילת אטריות אורז מושרות במים כשעה
2 כפות שמן בוטנים
1/3 חבילה נבטים
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקלות
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות סוכר

חופן בוטנים קלויים וקצוצים
צרור עלי כוסברה
1/4 צ׳ילי פרוס דק
1/2 פינגר ליים

אופן ההכנה:

  1. במחבת חמה עם שמן בוטנים (או שמן צמחי אחר) מקפיצים את רצועות הבקר מן הצומח של INSTEAD.
  2. מוסיפים את אטריות האורז עם מעט מאוד מהמים ומקפיצים למשל כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את הרוטב סויה עם הסוכר ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הבצל ירוק והנבטים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
  1. מקשטים בעלי כוסברה, צ׳ילי, פינגר ליים ובוטנים ומגישים.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה