עוף סיני בזיגוג אשכוליות אדומות



הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), יחד עם חברת "פרימור", מגישים מתכון מקורי וטעים לרגל החופש הגדול: עוף סיני בזיגוג אשכוליות אדומות. מנה בסגנון אסיאתי, בשילוב מיץ אשכוליות אדומות המעניק למנה ארומה וטעם מיוחדים. המנה קלה להכנה, מתאימה לארוחת צהריים או ערב להנאת כל המשפחה.

עוף סיני בזיגוג מיץ אשכוליות אדומות של פרימור צילום אולגה טוכשר

מצרכים (לכ-2-3 מנות):

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות

3/4 כוס קמח או קורנפלור (לגרסה ללא גלוטן)

1/2 כוס שמן לטיגון חצי עמוק

לזיגוג:

1 כוס מיץ אשכוליות אדומות סחוט טבעי של "פרימור"

2 כפות חומץ אורז

1/4 כוס סוכר חום בהיר

1/4 כוס רוטב סויה

2 שיני שום כתושות

1.5 כפות קורנפלור

3 כפות מים

להגשה:

1 כף שומשום

2 בצל ירוק קצוץ

 

 אופן ההכנה:

  1. מכינים את העוף: טובלים את חתיכות העוף בקמח או קורנפלור ומנערים את העודפים.
  2. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את חתיכות העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מעבירים לצלחת.
  3. מכינים את הזיגוג: מערבבים באותה מחבת את כל מרכיבי הזיגוג, למעט הקורנפלור והמים, ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. טועמים ומתקנים את הטעמים.
  4. מערבבים בקערית את הקורנפלור והמים לתערובת חלקה. מוסיפים את התערובת למחבת, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות עד שהזיגוג מתחיל להסמיך.
  5. מוסיפים את חתיכות העוף לזיגוג ומקפיצים למשל כמה דקות עד לכיסוי אחיד ומבריק מכל הצדדים.
  6. מפזרים מעל העוף שומשום ובצל ירוק ומגישים.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה