אופיר עזו יפגש הערב עם אום אל פאחם וקבוצה נוספת שרודפות אחריו כבר שלושה שבועות. עד כה דחה עזו את ההצעות שקיבל משום שהמתין להפועל ירושלים אך העובדה שהאדומים לא ממהרים לקבל החלטה בעניינו ובעניין אחיו אסף, גרמו לקשר לשמוע הצעות אחרות.
עזו אמר היום ל"ירושלים נט": "נכון שאני נפגש עם קבוצות אחרות היום ואם אקבל הצעה אטרקטיבית כנראה שגם אסכם."
בעניין אחר, שחקני הפועל ירושלים לא קיבלו עדיין את משכורות חודש מאי ומתחילים לאבד את הסבלנות.
במהלך השבוע פנו מספר שחקנים להנהלת הקבוצה על מנת לברר מדוע מתעכב שכרם שהיה אמור להיות משולם ב-20 ביוני, כלומר לפני תשעה ימים. השחקנים קיבלו מסרים מבולבלים וצחי בזיז אמר היום ל"ירושלים נט": "אנחנו עושים לחלק משכורות בהקדם האפשרי."
שחקנים אמרו בתגובה: "כל היום בוכים לנו שאין כסף ועכשיו גם לא משלמים משכורות בזמן. אנחנו רוצים את מה שמגיע לנו."
אדם מזרחי לא סיכם גם הוא סופית את המשך דרכו בקבוצה ועשוי שלא להגיע לאימון הפתיחה. בכל מקרה, החלוץ אמור לשוחח עוד לפני יום ראשון עם עמוס סאסי ולהגיע להחלטה סופית.