בלאק פריידי
26.11.15 / 15:12
תוציאי את הארנק, תיקחי יום חופש וצאי לעשות שופינג. סופשבוע של מבצעים והנחות מגיע עד אלינו. ולמה יום שישי הוא שחור?
"את כבר בחו"ל אז תטיילי, תראי מקומות, כנסיות, בתים מדהימים, נופים."

ולמה הוא שחור? לא כי אנחנו באבל, נהפוך הוא. אנחנו מתים על הנחות ומאוד שמחים ביום הזה. ואני דווקא חושבת ששחור זה צבע חיובי שמסמל את הכל חוץ מעצב. פעם גם חשבתי שאתחתן בשמלת כלה שחורה אבל כולם חשבו שהשתגעתי לגמרי אז הלכתי על הבייסיק.
ולמה קוראים ליום הזה "שישי השחור"? בשל הסימון שהיה נהוג בספרי חשבונות, בהם הצבע האדום סימן הוצאות והפסדים, והצבע השחור סימן רווחים.
אז בואו ניתן לאמריקאים קצת להרוויח מחג הקניות המשוגע ומסתבר שגם אנחנו בארצנו הקטנטונת יכולים לקחת חלק בחגיגות השופינג הגדולות.
הרבה רשתות אצלנו מצטרפות לסיילים כשחלקן מציעות הנחות סמליות כמו הנחת מע"מ של 17% (כמו קסטרו למשל) וחלקן בהנחות גדולות הרבה יותר עד כ-70% הנחה (מנגו, זיפ, נעלי אלדו ועשרות אתרים אינטרנטיים).
בפקטורי 54 תוצע הנחה של 25% על 100 פריטי אופנה שזה שווה ומגניב. רק קחו בחשבון שחלק מהרשתות יציעו לכם הנחות על קולקציות קודמות.