בשעה זו מתקיימת בירושלים הלווייתו של הרב עובדיה יוסף



על פי הערכת המשטרה משתתפים כעת בלווייה יותר מחצי מיליון איש. התנועה לירושלים ממשיכה לזרום לעיר. 3 פצועים קל

מנהיגה הרוחני של ש"ס, הרב עובדיה יוסף זצ"ל, מובא הערב למנוחות בירושלים. יותר מ 500 אלף בני אדם הגיעו למסע ההלוויה. תמונה ללא תיאור

הטקס החל מישיבת פורת יוסף שבשכונת גאולה, לבית הקברות סנהדריה שבבירה, בבית הלוויות שמגר נערך קודם לכן טקס טהרה והספדים. בני משפחתו של הרב יוסף התכנסו בביתו שבשכונת הר נוף בירושלים, משם יצאו לבית הלוויות. גם בבית העלמין התאספו עשרות אלפים אנשים אשר מבקשים ללוות את הרב בדרכו האחרונה.

שוטרי תנועה ושוטרים מאבטחים ושומרים על הסדר. הציבור נקרא להישמע להוראות השוטרים ולהתאזר בסבלנות כדי למנוע כל פגיעה בנפש. 
תמונה ללא תיאור



כוחות גדולים של חובשים ופרמדיקים של מד"א המאבטחים את מסע הלוויה העניקו טיפול רפואי, ל-40 מהמשתתפים, מתוכם שלושה שנזקקו להמשך טיפול ומפונים לבתי החולים בירושלים. כל הפצועים הינם באורח קל וסובלים מהתעלפויות, חבלות קלות וקשיי נשימה מהדוחק הרב.


תמונות: פלאש 90. 

 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות