ארוחת חג מפוארת: מתכונים מיוחדים שישדרגו את שולחן החג שלכם
לא נמאס לאכול כל חג את אותם המאכלים? השניצלים של דודה תקווה, החמין של דוד ישראל, והדג המפורסם של אמא רחל. הגיע הזמן לשדרג את ארוחת החג ולהכניס קצת גיוון לשולחן עם כמה מנות מיוחדות שלא רואים כל יום. צלעות כבש ברוטב פירות יער, שיפודי בקר עסיסיים עם קרם פארסניפ, ואפילו פשטידת תפוחי אדמה ובשר שמשלבת טעמים מפתיעים. מתכונים שירעננו את הארוחה, ויפתיעו את האורחים. הגיע הזמן לצאת מהשגרה וליהנות מארוחת חג מקורית!
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch