מצרכים:

2 קופסאות עדשים מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם 

חצי כוס שבבי בצל מטוגן 

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום

אופן ההכנה:

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה.  מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה,  ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.

 לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.

 חג חנוכה שמח וטעים.

 

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף.