עושים היפ הופ ירושלמי



מסיבות הרחוב של הקיץ הירושלמי מביאה לעיר כמה מהשמות המוכרים בסצנת ההיפ הופ

צילום: דור פוזאלו

רגע לפני החזרה לשגרה וחזרת הרכבת הקלה, מרכז העיר ירושלים יארח היום (חמישי, 21/8) מסיבת רחוב שתעשה הרבה כבוד לסצנת ההיפ הופ הישראלית. על הבמה שתוצב במדרחוב יעלו שמות כמו 'הדג נחש', פלד, עדן דרסו מארחת את מיכאל סויסה, שאיי ובלולו, די-ג'יי מש, ג'האל וחינוך מיוחד. כל אלה ידאגו לסיום מוצלח לקיץ עמוס באירועים שהתקיימו בבירה.

בחודש שעבר התקיימה מסיבת רחוב ברחוב יפו שהוגדרה על ידי אלפי המבלים כהצלחה אדירה. המסיבה הנוכחית תיתן במה לסצנת ההיפ הופ הישראלית. מארגני המסיבה צופים היענות מרשימה מצד הקהל הירושלמי, לאחר כמה מסיבות רחוב מוצלחות במהלך השנה שהשאירו טעם של עוד.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון:

"מסיבת קיץ נוספת במרכז העיר. ירושלים סוגרת קיץ מושקע בתרבות עם מסיבת רחוב נוספת מלב המדרחוב. מחכים לראות את המדרחוב רוקד כולו ולסיים את הקיץ כמו שרק ירושלים יודעת."

*JAFFA STREET BLOCK PARTY*
חמישי 21.8 | 18:00–23:00 | רחוב יפו (פינת בן יהודה) ירושלים

הכניסה חופשית!


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה