פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

$(function(){setImageBanner('a184b2a2-7aff-4010-bb84-336bf6c97d59','/dyncontent/2025/6/9/77c9f17c-d462-4dc5-bc72-b1ee33db7b9b.gif',19604,'תחברה אייטם כתבה 3',525,78,false,42970,'Image','');})

לכבוד הכניסה לשנת 2020, המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לפשטידת תפוח אדמה, בשר ועגבניות שיוסיף המון טעם לשולחן החגיגי.

צילום נמרוד סונדרס

רשימת חומרים לתבנית בקוטר 26:

3 תפוחי אדמה לבישול

2 חלמונים

½ ק"ג בשר בקר טחון

1 בצל קלוף וקצוץ דק

3 שיני שום כתושות

4 כפות רסק עגבניות

1 כוס מחית עגבניות

1 כוס שימורי אפונת גינה  עדינה

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ומחית עגבניות, שימורי אפונת גינה עדינה  ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות, מוסיפים מלח ופלפל .
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים.
  6. משטחים את הפירה מעל הבשר בשכבה אחידה.
  7. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

 


$(function(){setImageBanner('8dbac377-7fab-4070-bc44-5372c2040d6a','/dyncontent/2025/6/9/54eaaaf4-c3f6-4fcd-a55f-eb3a5f010e73.gif',19602,'תחבורה אייטם כתבה 1',525,78,false,42971,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה