מוס שוקולד אבוקדו



מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – מוס שוקולד אבוקדו. המתכון קל הכנה, עם הערכים התזונתיים הנפלאים של פרי האבוקדו

צילום הדס ניצן

מצרכים:

2 אבוקדו בשלים של "חקלאי גרנות"

2 כפות מייפל

1 כפית תמצית וניל איכותית

50 גרם אבקת קקאו

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את האבוקדו במעבד מזון ומעבדים עד למחית חלקה.
  2. מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב.
  3. טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).
  4. מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.

מתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות"


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה