כנאפה בשר עם אטריות אורז - כשר לפסח

$(function(){setImageBanner('2f8fd5cc-ccd2-4c2d-93a0-335d873ab1c7','/dyncontent/2025/6/9/77c9f17c-d462-4dc5-bc72-b1ee33db7b9b.gif',19604,'תחברה אייטם כתבה 3',525,78,false,42970,'Image','');})

למארחים במהלך פסח, השואלים עצמם מה להגיש כמנה ראשונה, כמנה מרשימה, עשירה, יפה, מיוחדת וטעימה שתהפוך לכוכבת החג... המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון להכנת כנאפה בשר עם אטריות אורז – כשר לפסח!

מאסטר שף

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה לכל ארוחה חגיגית.  

 

מצרכים- חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ:

200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

 

הוראות הכנה:

  1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום. מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.
  3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.
  4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.
  5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.
  6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

להגשה:

טחינה

פטרוזיליה ו/או פיסטוקים גרוסים

 

בתאבון וחג שמח

 


$(function(){setImageBanner('a9789da5-a5b6-44f3-80e8-89327e2eba5d','/dyncontent/2025/6/9/54eaaaf4-c3f6-4fcd-a55f-eb3a5f010e73.gif',19602,'תחבורה אייטם כתבה 1',525,78,false,42971,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה