חנוכה בפתח - מתכון לסופגניות ביס בריאות



סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה

צילום דן פרץ

רכיבים (30 יחידות):

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים, לטיגון

אבקת סוכר, להגשה

 

אופן הכנה:

  1. מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
  2. מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
  3. מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

 

טיפ:

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר

 

ערכים תזונתיים ליחידה:

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

109

1.8

0.9

9

 

 המתכון באדיבות הרבלייף


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה