אלי כהן פוטר מבית"ר ירושלים
03.12.13 / 11:51
מאמן הקבוצה שילם את המחיר והנהלת הקבוצה הודיעה לו על סיום תפקידו . מבית"ר נמסר בתגובה: "מאחלים לו בהצלחה" דוד אמסלם יוביל את הקבוצה במשחק מול מכבי תל אביב

הנהלת הקבוצה הודיעה למאמן הבוקר על סיום דרכו בקבוצה, זאת בשל רצף הכישלונות לאחרונה. אלי כהן מונה למאמן הקבוצה בחודש יוני השנה. לפני כן, אימן את הפועל רמת גן וזכה איתה בגביע המדינה .
שכרו היה כ - 100 אלף דולר לכל העונה.
בתקופה האחרונה היה מתח רב בין המאמן לבין נציג הבעלים חיים רביבו ואלי כהן הואשם בהדלפות של שיחות בארבע עיניים. כמו כן התעקש אלי כהן שלא לשבץ את דוד רביבו אחיו של חיים רביבו.
לאחר המחזור האחד עשר בית"ר ירושלים ממוקמת במקום ה -10 בליגה ולזכותה 14 נקודות. המשחק הבא של בית"ר הוא נגד מכבי תל אביב.את הקבוצה יאמן בשלב הזה דוד אמסלם עוזרו של אלי כהן
מבית"ר נמסר בתגובה: "אנו רוצים להודות לאלי כהן על התקופה בה אימן את הקבוצה ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך".