מכירים את זה שתמיד אנחנו רוצים לאכול את מה שאין ואי אפשר? בפסח, אנחנו בדרך כלל מתגעגעים ללחם.
אז לכבוד החג השני שיחול מחר, הבאנו לכם מתכון ללחמניות כשרות וטעימות במיוחד. זה קל, פשוט ומקל על אלה שסובלים מהמצות שמלוות אותנו בחג.
המצרכים הדרושים להכנה:
-שמן
-מלח,פלפל
-קמח מצה
-6 ביצים
-סוכר
אופן ההכנה:
-מרתיחים על האש חצי כוס שמן, 2 כוסות מים, 3 כפיות סוכר, מלח ופלפל-חצי כפית.
-כשהכל רותח, מורידים מהגז ומוסיפים 2.5 כוסות קמח מצה. מחכים עד שזה מתקרר ומוסיפים 6 ביצים, מערבבים ומתחילים בהכנת העיגולים.
-מרטיבים מעט את הידיים, ויוצרים עיגולים קטנים. מסדרים אותם על התבנית, ורגע לפני לוקחים סכין ועל החלק העליון של הלחמניה, מעבירים קו בינוני.
-מכניסים לתנור בחום בינוני, ממתינים כחצי שעה וזהו, יש לכם לחמניות כשרות!
המשך חג שמח לכולם!