הדסה עין כרם: מצבו של בן ה-4 שנדקר בבית שמש מוגדר כעת כבינוני
18.08.26 / 12:35
הילד בן ה-4 פונה במצב בינוני, בהכרה מלאה, ועבר ניתוח. מצבו מוגדר כעת בינוני ויציב. פרופ’ דן ארבל, מנהל המחלקה לכירורגיית ילדים, אשר ניתח את הילד יחד עם צוות נרחב, מסר כי הוא מתאושש לשביעות רצון רופאיו, כאשר משפחתו לצידו
מהמרכז הרפואי הדסה נמסר כי אל יחידת הטראומה בהדסה עין כרם פונו אחר הצהריים שני ילדים, בני 4 ו-7.5, לאחר שנפגעו באירוע דקירה בבית שמש.
הילד בן ה-7.5 הגיע לבית החולים ללא סימני חיים, וביחידת הטראומה נאלצו לקבוע את מותו. אנו משתתפים בצערה הכבד של המשפחה, וצוותי בית החולים מלווים אותה בשעה קשה זו.
הילד בן ה-4 פונה במצב בינוני ובהכרה מלאה. הוא עבר במהלך הערב ניתוח, ומצבו מוגדר כעת בינוני ויציב. פרופ’ דן ארבל, מנהל המחלקה לכירורגיית ילדים, אשר ניתח את הילד יחד עם צוות נרחב, מעדכן כי הוא מתאושש לשביעות רצון רופאיו, כאשר משפחתו לצידו.

