בראוניז עם פררו רושה

מרכיבים:

¾ כוס חמאה

400 גרם שוקולד מריר

¾ כוס קמח לבן

5 ביצים

2 כוסות סוכר חום

½ כפית מלח

כפית תמצית וניל

לפחות 12 יח' של כדורי שוקולד, פרלינים או כל הפתעה טעימה אחרת. במקרה הזה השתמשנו בפררו רושה.

 

אופן ההכנה:
בסיר קטן או קלחת המסו את החמאה בחום נמוך. 

לאחר שהחמאה נמסה הסירו מהאש והוסיפו את השוקולד. אם הוא לא נמס מהחום ניתן הוסיף ל-10 שניות נוספות מעל ללהבה ולהסיר מיד, בזהירות, לא לשרוף את השוקולד.

ערבבו באמצעות מיקסר את הביצים, הסוכר, המלח והוניל במהירות גבוהה, עד שהתערובת הופכת לאוורירית ורכה.

באמצעות מרית קפלו את השוקולד לתוך התערובת, והוסיפו את הקמח. קפלו במהירות אך בעדינות, כדי לא לפגוע באווריריות.

לאחר שתערובת אחידה, העבירו אותה לתבנית של 22x32.

הכניסו לתוך התערובת את ההפתעה – כדורי הפררו רושה הטעימים. כסו אותם לחלוטין בבלילה כך שלא ניתן יהיה לראות אותם (בכל זאת, הפתעה).

אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שאתם רואים סדקים קטנים בחלק העליון של הבראוניז (בערך 25 דקות).

לאחר שהבראוניז התקררו, נותר לכם רק לחתוך יפה, להגיש ולחכות לקריאות התפעלות!