מה צריך?

1 ביצה

1 כף סוכר חום

2 כפות חמאת בוטנים

1 כף קמח

1 כף קקאו

1/4 כפית אבקת אפייה

קומץ שבבי שוקולד-צ'יפס



אופן ה
הכנה:

בקערה קטנה, מערבבים את הביצה, הסוכר החום, חמאת הבוטנים, הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מומלץ לערבב עם מזלג.

 מוסיפים מעל את השוקולד-צ'יפס.

שופכים את הבלילה לצלוחית משומנת מזכוכית או לספל חרסינה.

מחממים במיקרוגל במשך 1 דקה בלבד!

 אוכלים ישר מהספל או הופכים על צלחת.

 מגישים חם ומלקקים את האצבעות!

 

 מאת: טל עזר