צעדת ירושלים ה-69 יצאה הבוקר לדרכה: "ישראל צועדת יחד"



בצעדה ישתתפו כ-10,000 צועדים בשלושה מסלולים שונים שיפגשו במתחם פעילויות חינמי בגן סאקר שיארח הופעות של אתניקס, אביהו מדינה וסטודיו לילך פרידמן בריקוד- NOVA לזכר חברותיהן שנרצחו בשבעה באוקטובר

צילום: ליאור דסקל

כ-10,000 איש צפויים לצעוד ב-3 מסלולים של 10, 8 ו-5 ק״מ בשעות הבוקר, ולהתכנס למופעים ופעילויות ללא תשלום בגן סאקר לכל המשפחה, מעוטר בצבעי כחול-לבן, שיפעל החל מהשעה 10:00 ועד 16:00 בגן סאקר, ויארח בין היתר את אתניקס, אביהו מדינה ו-30 רקדניות הסטודיו של לילך פרידמן בריקוד מיוחד שנכתב לזכרן של חברותיהן שנרצחו בנובה.

בצעדה במסלול המשפחתי תשתתף גם קבוצה של לוחמי חטיבת ירושלים ובני משפחותיהם בהובלת מפקד החטיבה וסגנו. החטיבה שהשתתפה בשחרור ירושלים במלחמת ששת הימים ונלחמה במהלך השנה האחרונה ברצועת עזה, מחזיקה בקשר וותיק וחזק לעיר הבירה. המשלחת תפתח בביקור בסוכת ראש העיר בכיכר ספרא שם יקבל את פניה ראש העיר. 

צועדים יחד בתקווה-
מדליית ההשתתפות הרשמית של צעדת ירושלים השנה נושאת את סמל החטופים, ותלויה על סרט כחול לבן, ביטוי לשותפות הגורל והתמיכה ההדדית.


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה