תירס בחמאת קארי תאילנדי
מרכיבים:
6 קלחי תירס
כפית  משחת קארי תאילנדי אדום (אפשר להשיג בכל סופר)
חבילת חמאה מרוככת

אופן ההכנה

ערבבו את כפית הקארי בחבילת החמאה

מרחו את החמאה על התירס וצלו על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 שניות. 


 

תירס ג'מייקני עם מיונז מתובל וקוקוס

מרכיבים:
6 קלחי תירס
2 כוסות פתיתי קוקוס
1/2 כוס מיונז
1/4 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית קינמון
1 כף כמון 


אופן ההכנה:

ערבבו את התבלינים עם המיונז והניחו בצד.

צלו את התירס על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות.

 

 

תירס מתוק-מלוח בחמאת דבש  

מרכיבים:

6 קלחי תירס

8 כפות חמאה

מלח לפי הטעם

2 כפות דבש

2 כפות שמן זית

פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

ערבבו את החמאה המלח והדבש והניחו בצד. 

מרחו את השמן זית על קלחי התירס וצלו על הגריל או בתנור (בחום בינוני) למשך 15 דקות.
לאחר הצלייה מרחו על התירס את החמאה ופזרו פטרוזיליה.